Selmer Saxofoon Festival

Quatre Femmes verzorgt dit jaar meerdere optredens op het Selmer Saxofoon Festival in Muiderberg. (19-20 oktober)

Het saxofoonkwartet zal samenwerken met Johan van der Linden (o.a. bekend van het Nederlands Blazersensemble). Naast deze optredens kun je ook deelnemen aan een “snuffelstage”. Je maakt dan kennis met de saxofoon en alles wat erbij komt kijken om saxofoon te kunnen spelen (lesmateriaal, instrument, mondstuk, rieten etc.). Deze snuffelstage wordt ter beschikking gesteld door Harry Bakker Saxofoons. Deelname aan deze kennismaking is gratis!

Neem voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden voor de “snuffelstage” contact op met www.harrybakker.nl.

Voor verdere informatie m.b.t. het Selmer Saxofoon Festival kun je contact opnemen met B.I.N. (tel. +31 182 644 000, info@selmer.nl) of met Harry Bakker Saxofoons (www.harrybakker.nl), lees meer en meld je aan op www.selmer.nl.

1230074_206216299554434_1056324292_n