Vooruitzichten 2012/2013

Na een goede afsluiting van het schooljaar met een 7,5 voor mijn hoofdvak is mijn vakantie begonnen! Nu inmiddels al weer begin augustus en het begin van het nieuwe schooljaar komt er bijna aan. In de eerste week van September staan er 2 concerten met Quatre Femmes op het programma.

Op 2 september hebben we ons 1e lunchconcert van het jaar bij Podium Acanthus in Doesburg. Ook staan we met Johan van der Linden even als kwintet op het stadsfestival in Zwolle. Klik hier voor de site van het Stadsfestival.

Dat is een leuk vooruitzicht. Nog meer komt er dit jaar op mijn pad. Ik speel ook nog twee keer mee bij het Gelders Fanfare Orkest op tenorsax en ook ben ik weer gevraagd voor het spelen in het orkest bij de Musicalvereniging Wognum. Hier ga ik sopraan-, alt- en baritonsax spelen en misschien ook nog wel klarinet!

We spelen dit jaar de musical Lucky Stiff. Met als dirigent Martijn Bos.

Ook staan er weer heel wat concerten met het ArtEZ/HKU Saxofoonorkest op het programma. Hierover later meer.